Preview Mode Links will not work in preview mode

Ja, jaja. Podcast. är en podcast som produceras av komikerna Elinor Svensson och Felicia Jackson.

Kontakt: jajajapodcast@gmail.com
Patreon: www.patreon.com/jajaja

Oct 28, 2015

Vi är återförenade, och detta firas med nya mikrofoner (TACK) och ett fylleavsnitt i två delar. Första delen hette del 1 – Tills Galenskap Skiljer Oss Åt, och här är del 2 – CARPE FEELINGS. Such very enjoy.

facebook.com/jajajapodcast
jajajapodcast@gmail.com
twitter: @jajajapodcast – @feliciaJxn...


Oct 26, 2015

Vi är återförenade!!!1 Detta firas med nya mikrofoner (TACKAR) samt ett fylleavsnitt i två delar. Här har ni del 1 - Tills Galenskap Skiljer Oss Åt.

facebook.com/jajajapodcast
jajajapodcast@gmail.com
twitter: @jajajapodcast – @feliciaJxn – @jas39kuken
instagram: #jajajapodcast – @feliciaJxn1 – @jas39kuken


Oct 19, 2015

Elinor är som vi alla vet irreplaceplaceble forever, men den här veckan är komikern och radiomänniskan Matilda Berggren med istället! Felicia och Matilda pratar Lund, ensamhet, Martin Stenmarks kläder, Swedbank, likes och – i äkta ja, jaja-anda – riktiga...


Oct 13, 2015

Felicia är som vi alla vet irreplaceable forever, men den här veckan är komikern Johanna Wagrell med istället pga omständigheter vi tyvärr inte råder över. Som plåster på såren pratar Elinor och Johanna om frilansliv, skilsmässor, Boys, stulen sömn, Justin Biebers pappa och post-sexuell...


Oct 5, 2015

Vi pratar om familj och skola. Är vi kristdemokraterna? Är vi folkpartiet? Nej, vi är ja, jaja. podcast. Det blir ensamhet, mobbing (eller!?!?!?!?!??), språk och - givetvis - Reza Maddog.

facebook.com/jajajapodcast
jajajapodcast@gmail.com
twitter: @jajajapodcast – @feliciaJxn – @jas39kuken
instagram:...